BFGoodrich G-FORCE WINTER 2

BFGoodrich G-FORCE WINTER 2

/89% · téli · · : Felső-közép

B
C
A
ellenőrizze BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 elérhetőségét
Szélesség
Profil
Kerékméret

Tartalom:

Előnyök és hátrányok

 • Rövid féktáv havon
 • Kivételes tapadás havon
 • Alacsony elhaladó zajszint
 • Nagyszerű kezelhetőség havon
 • Nagyon jó vízsíkosság-ellenállás
  -
ellenőrizze a BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 árait

Versenytársak

A BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 abroncsok olyan teljesítményprofilját mutatják be, amely erősségeit és fejlesztendő területeket jelzi különböző vezetési körülmények között. Kiemelkedően jó teljesítményt mutatnak hideg időjárási körülmények között, különösen összepréselt hó esetén, ahol nagyon jó vezetési teljesítményt nyújtanak. Ezt jó aquaplaning tartalékok kísérik, hangsúlyozva az abroncs megbízható teljesítményét a víz felhalmozódásának megakadályozásában és a tapadás fenntartásában nedves körülmények között.


Amikor az környezeti szempontokról van szó, a G-FORCE WINTER 2 jól teljesít az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztása és a csökkent abroncs kopása miatt, ami azt sugallja, hogy olyan tervezésű, amely pozitívan járul hozzá az üzemanyag-hatékonysághoz és a hosszú élettartamhoz, ezáltal jó környezeti lábnyomot kínálva. A várható futásteljesítmény is pozitív visszajelzést kap, jelezve, hogy a felhasználók elégedett szolgáltatási életet várhatnak ezektől az abroncsoktól.


Azonban az abroncs kezelése száraz felületeken vegyes érzelmeket vált ki. Egyrészről biztonságos vezetési jellemzőket nyújt a határértékig, képes még mindig jó fékezési távolságokat elérni, amelyek együtt biztosítják számára a viszonylag jó minősítést a száraz utakon való vezetéshez. Másrészről, enyhe kritikák vannak az abroncs kényelme miatt száraz felületen és annak kezeléséért nedves körülmények között, különös figyelmet fordítva annak teljesítményére pontos járművezérlés során nedves kezelési helyzetekben, a túlvirágzás vagy túlcsúszásra való hajlamok miatt.


Amellett, hogy az abroncs teljesítménye a hó esetén kiemelkedő erősségként van kiemelve, kevésbé optimális teljesítményt mutat a jégen való fékezés során, olyan területen, amely aggodalomra adhat okot a jeges téli körülmények között közlekedők számára. Ezen felül enyhén meghosszabbított fékezési távolságokat jegyeztek meg nedves és száraz körülmények között, amelyek befolyásolhatják az abroncs vonzerejét azok számára, akik prioritásként kezelik a legjobb fékezési teljesítményt ilyen környezetekben.


Az ár egy másik tényező, amely meghatározhatja a potenciális vásárlók döntését; egy magasabb árfelár esetén a fogyasztóknak mérlegelniük kell az abroncs sok pozitív tulajdonságát az árával szemben, figyelembe véve, hogy az abroncs téli teljesítménye erősségei és környezeti előnyei indokolják-e az áldozatot.


Végül, összefoglalva, a BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 abroncsok kitűnnek a kiváló teljesítményükkel a hóban, általában jó aquaplaning ellenállással, és környezeti előnyeik vannak az üzemanyag-hatékonyságból és a tartós tervezésből. Azonban fontolóra vehetőek a száraz utakon való kényelem, a nedves körülményekben való kezelés és a fékezési teljesítmény a jégen és bizonyos egyéb feltételek mellett, ami azt sugallja, hogy ezek az abroncsok, habár erősek bizonyos területeken, egyfajta kompromisszumot jelenthetnek azok számára, akik minden kategóriában kiemelkedő teljesítményt keresnek.

Méretek

A BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 91 méretben készül, 155/65 R14 -től 255/40 R19 -ig.
Szűrő:
mutasd az árakat
A BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 a Autobild 2023, által végzett tesztek eredményei alapján #89 rangsorolást kapta a 947 téli gumiabroncsok közül. Autobild 2023, és más szervezetek által végzett vizsgálatok alapján. Ez a modell azonban Románia/Lengyelország-ban készült. összesen 91 méretekben készül, amelyek közül 155/65 R14 a legkisebb és 255/40 R19 a legnagyobb. A BFGoodrich egy USA márka, és a Michelin csoporthoz tartozik. Ez a gumiabroncs 19 alkalommal szerepelt teszteken, az első tesztet 2017 végezték. Ez a modell a lehető legjobb értékelést kapta a 2 teszteken. Ennek a gumiabroncsnak a kezdeti profilmélysége 7.9 mm a 195/55 R16-ben. összehasonlítható a WR D4 gumiabronccsal, amely a Nokian (Finnország) gumiabroncsának minősítése 54%, a szóban forgó 89%-hoz képest BFGoodrich. Volt egy fékteszt, amelyen mind a Nokian WR D4, mind az BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 által tartott autobild 2017 fékteszten részt vett. Nedves úton a Nokian 80km/h sebességről hamarabb megállt, mint a BFGoodrich - 35m, míg a BFGoodrichm-re volt szükség, hogy teljesen megálljon. A havon láthatjuk, hogy BFGoodrich hamarabb állt meg a 25,9m jelzésen, mint a 27,7m (Nokian) jelzésen.

Hasonló gumiabroncsok

összehasonlítás: a következőhöz hasonló gumiabroncsok BFGoodrich G-FORCE WINTER 2

Idővonal

2017

BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 tesztelték 2x (Autobild,...) és megnyerte a Autobild 225/50 R17 tesztet.

2019

BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 tesztelték 1x (Autobild)

2020

BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 tesztelték 5x (Használtautó.hu,...)

2021

BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 tesztelték 5x (AutoMotorSport,...)

2022

BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 tesztelték 3x (ADAC,...)

2023

BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 tesztelték 3x (ADAC,...)

Eredmények

Legjobb
Hó tapadás
Adac 2023
Adac 2022
Automotorsport 2021
Autobild 2021
Legjobb
Külső zaj
Adac 2023
Autobild 2021
Autobild 2020
Automotorsport 2020
Legjobb
Aquaplaning (vízelvezetés) - hosszanti irányú
Adac 2023
Autobild 2023
Autobild 2021
Automotorsport 2020
Legjobb
Hókezelés
Automotorsport 2021
Autobild 2021
Autobild 2021
Automotorsport 2020
Legjobb
Aquaplaning (vízelvezetés) - keresztirányú
Adac 2023
Legjobb
Száraz fékezés
Adac 2023
Legjobb
Kényelem
Autobild 2022
Legjobb
Nedves fékezés
Adac 2023

BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 a gumiabroncs-tesztekben

Bemutatjuk a BFGoodrich G-FORCE WINTER 2-t, egy felső-középkategóriás abroncsot, amelynek összpontszáma impozáns 87%. Ez a téli abroncs számos teszten átesett, és kiváló teljesítményét bizonyította különböző szempontok alapján. A legfrissebb 2022-es Autobild Téli abroncs-tesztek során a 6. helyen végzett 56 abroncs közül, valamint a 19 abroncsból a 9. helyet szerezte meg. Kiemelkedően jó eredményeket ért el a komfort és a hófék tekintetében.

Ez az abroncs szintén bizonyította kiválóságát az ADAC Téli abroncs-teszteken is, ahol a 2022-es tesztek során a 16 abroncs közül az ötödik helyen végzett, és kimagasló értékekkel rendelkezett a hófékezés és a hótapadás területén. Az AutoMotorSport 2021-es Téli abroncs-tesztjén a negyedik helyen végzett, a kiváló minősítéssel, és kiemelkedett a különböző hóteljesítmények tekintetében, mint a kezelhetőség, fékezés és tapadás.

A BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 elégedettséget keltő eredményeket ért el az Autobild 2021-es Téli abroncs-tesztjein, az egyik teszten a 11., a másik teszten pedig a 8. helyen végzett, kiváló értékekkel a hófékezés és a vezetési tulajdonságok terén. Az abroncs jól teljesített az AutoMotorSport 2020-as Téli abroncs-tesztjén is, nagyon jó minősítéssel és a tízből a második helyen végzett, kiváló eredményeket felmutatva az aquaplaning, külső zaj és különböző hóval kapcsolatos tulajdonságok terén.

Összességében a BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 nagyon ajánlott abroncsválasztás, kiváló teljesítményt és ígéretes eredményeket kínál különböző tesztek alapján. Erőteljes képességei hóviszonyok között és a komforttal együtt kiváló lehetőséget nyújtanak a megbízható és kényelmes téli abroncsokat kereső sofőrök számára.

Az összes gumiabroncs teszt, amelyben a BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 szerepelt:
ADAC Téli gumiabroncs teszt 2023 205/60 R16
Kielégítő
No. 8 helyen rangsorolt a 16 között
Név Környezeti hatásVezetésbiztonság
A legjobb értékek a tesztben22.1
BFGoodrich G-FORCE WINTER 22.42.7
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2023 225/45 R18

No. 4 helyen rangsorolt a 20 között
A BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 lenyűgöző teljesítményt mutatott be egy 20 abroncsos versenyképes felhozatalban, és elérte az érdemben tartalmazott erősségek és minimális hátrányok pozícióját. Az abroncsot dicsérték a biztonságos kezelési képességeiért nedves és száraz felületeken egyaránt, és kiemelkedett kiváló vízállósági ellenállása miatt. Biztosította a biztonságos és megbízható vezetést téli körülmények között, hangsúlyozva hatékonyságát a kihívást jelentő környezetek navigálásában. Bár kitűnően teljesített a hosszirányú vízállóságban, kényelemben és hófékezéskor, ami elsődleges választássá teszi ezeken a területeken, kissé rövidebb féktávokat ért el a száraz felületeken. Ennek a kis hátránynak ellenére, általános teljesítménye nagyra értékelt, egyensúlyt mutatva a biztonság és a kényelem között téli vezetési körülmények között.
Név NedvesSzárazüzemeltetési költség
A legjobb értékek a tesztben2+2+11-
BFGoodrich G-FORCE WINTER 222-1- 2
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2023 225/45 R18

No. 5 helyen rangsorolt a 54 között
Név Féktávolság nedves környezetbenFéktávolság hóban
A legjobb értékek a tesztben31,429,2
BFGoodrich G-FORCE WINTER 235,229,3
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2022 215/55 R17

No. 6 helyen rangsorolt a 56 között
Név Féktávolság nedves környezetbenFéktávolság hóban
A legjobb értékek a tesztben32,825,4
BFGoodrich G-FORCE WINTER 235,825,4
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2022 215/55 R17

No. 9 helyen rangsorolt a 19 között
Egy szigorú értékelés során 19 versenytárs közül a BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 kitűnt kiváló teljesítményével, különösen a példaértékű vezetési kényelem és a kiváló hófékező képessége miatt. A gumiabroncs kiválóan teljesített hóspecialistaként, nagyon jó vezetési teljesítményt nyújtva az összesűrűsödött hósíkon, párosulva elégedettséget nyújtó aquaplaning biztonsági tartalékokkal. Az utazók értékelik a kellemesen csendes vezetési kényelmet, amit kínál, ami vonzó választássá teszi téli körülmények között. Ugyanakkor megjegyezték, hogy a guminak kicsit hosszabb a fékezési távolsága nedves úton és magasabb árcédulával rendelkezik. Ezek a hátrányok ellenére az alapvető területeken mutatott erősségei alátámasztják megbízható téli teljesítményét.
Név NedvesSzárazüzemeltetési költség
A legjobb értékek a tesztben2+2+2+2+
BFGoodrich G-FORCE WINTER 22-21-2
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autobild.de
ADAC Téli gumiabroncs teszt 2022 185/65 R15
Kielégítő
No. 5 helyen rangsorolt a 16 között
Név NedvesSzárazJégGördülési ellenállásZajViselet
A legjobb értékek a tesztben1,71,91,81,91,72,51,5
BFGoodrich G-FORCE WINTER 22,72,62,02,52,42,72,0
Mutassa a teszt részleteit
ADAC Téli gumiabroncs teszt 2021 195/65 R15
Kielégítő
No. 5 helyen rangsorolt a 16 között
Név NedvesSzárazJégZajViselet
A legjobb értékek a tesztben1,61,91,92,02,62,0
BFGoodrich G-FORCE WINTER 22,62,21,9 2,53,32,0
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.adac.de
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2021 205/55 R16

No. 7 helyen rangsorolt a 50 között
Név Féktávolság nedves környezetbenFéktávolság hóban
A legjobb értékek a tesztben32,127,3
BFGoodrich G-FORCE WINTER 235,627,9
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autobild.de
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2021 205/55 R16
Kielégítő
No. 11 helyen rangsorolt a 20 között
Név NedvesSzárazGördülési ellenállásViselet
A legjobb értékek a tesztben2+2+11-1
BFGoodrich G-FORCE WINTER 223+1- 3+2
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autobild.de
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2021 225/45 R18
Kielégítő
No. 8 helyen rangsorolt a 12 között
Név NedvesSzáraz
A legjobb értékek a tesztben2+2+1
BFGoodrich G-FORCE WINTER 22-21
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autobild.de
AutoMotorSport Téli gumiabroncs teszt 2021 195/55 R16

No. 4 helyen rangsorolt a 10 között
Név összes pontNedvesSzárazGördülési ellenállásZaj
A legjobb értékek a tesztben8,79,69,3101010
BFGoodrich G-FORCE WINTER 27,86,67,410 59
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.auto-motor-und-sport.de
ACE Téli gumiabroncs teszt 2020 225/50 R17
Ajánlott
No. 2 helyen rangsorolt a 9 között
Név összes pontNedvesSzárazGördülési ellenállásZaj
A legjobb értékek a tesztben200674860189
BFGoodrich G-FORCE WINTER 2194634260 149
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: images.ace.de
AutoMotorSport Téli gumiabroncs teszt 2020 225/50 R17
Nagyon jó
No. 2 helyen rangsorolt a 10 között
Név NedvesSzárazGördülési ellenállásZaj
A legjobb értékek a tesztben9,58,79,9109
BFGoodrich G-FORCE WINTER 27,07,39,9 10 8
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2020 245/45 R18
Példaszerű
No. 4 helyen rangsorolt a 20 között
Név NedvesSzárazüzemeltetési költség
A legjobb értékek a tesztben2+1-2+1-
BFGoodrich G-FORCE WINTER 2222+ 2+
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autobild.de
Név Féktávolság szárazonFéktávolság nedves környezetbenFéktávolság jégen
A legjobb értékek a tesztben13,914,816,4
BFGoodrich G-FORCE WINTER 215,115,923,3
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autonavigator.hu
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2020 225/40 R18
Kielégítő
No. 8 helyen rangsorolt a 12 között
Név NedvesSzáraz
A legjobb értékek a tesztben1-21-
BFGoodrich G-FORCE WINTER 22-2- 1-
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autobild.de
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2019 225/45 R17

No. 7 helyen rangsorolt a 20 között
Név NedvesSzárazüzemeltetési költség
A legjobb értékek a tesztben2+2+11-
BFGoodrich G-FORCE WINTER 22+ 2-1- 2
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autobild.de
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2017 225/50 R17

No. 1 helyen rangsorolt a 50 között
Név Féktávolság nedves környezetbenFéktávolság hóban
A legjobb értékek a tesztben32,225,9
BFGoodrich G-FORCE WINTER 235,125,9
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autobild.de
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2017 225/50 R17

No. 6 helyen rangsorolt a 20 között
Név NedvesSzárazüzemeltetési költség
A legjobb értékek a tesztben2+2+11-
BFGoodrich G-FORCE WINTER 222-1 2
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: reifenpresse.de

Vizsgálati értékelések eloszlása

100% (2x)85% (12x)
PéldaszerűNagyon jóAjánlottKielégítő
1x1x5x1x6x

Értékelések x Kerékméret

R15R16R17R18
85% (2x)85% (3x)88% (5x)88.8% (4x)

Értékelések x Szélesség

185/xx Rxx195/xx Rxx205/xx Rxx215/xx Rxx225/xx Rxx245/xx Rxx
85% (1x)85% (2x)85% (2x)85% (1x)87.1% (7x)100% (1x)

Gyik

 1. Hol készül BFGoodrich G-FORCE WINTER 2?

  BFGoodrich G-FORCE WINTER 2 a Románia/Lengyelország-ban készült.

 2. Ez a gumiabroncs alkalmas terepjárókra?

  Igen, ezt a gumiabroncsot terepjáróméretben is gyártják.

Más BFGoodrich modellek